Само за жени! Какво да не казвате по време на футболен мач

Да си спестим семейните драми. Предлагаме ви кратък наръчник какво да не казвате по време на футболен мач (в случай, че знаете изобщо, че в момента се провежда Световно първенство).

Световното първенство по футбол може да бъде истинско семейно предизвикателство понякога. Това са онези моменти, когато често вниманието към нас се изразява в един единствен израз: „Скъпа, ще ми донесеш ли още една бутилка бира от хладилника“.

Разбира се, все повече жени гледат футбол. И защо не, това би могло да се превърне в истинска стрес терапия. Можем да крещим по съдията, да пеем глупави песнички, да редим тактиката на отбора и, разбира се, да пием бира заедно с половинката си, в случай, че сме я извадили от хладилника.

Ако не се разпознавате в горните редове, не е нужно да се покривате през следващите седмици и да избягвате хола и телевизора като чума.

На всички ни е ясно, че няма как да проведете нормален разговор, докато се играе футболен мач, особено ако вашият партньор е запален фен. Знаете го, нали? Ако не – вие сте, казано накратко, ходеща бомба, която може да се детонира със страшна сила във всеки един момент.

И ако все пак ви е трудно да мълчите, ние ви молим от цялото си сърце да избягвате следните фрази:

  1. Къде е Дейвид Бекъм?

Мили момичета, чаровният безапелационен секс символ подмина 40 години. Няма как да го видите на терена да гони топката. Освен ако не е с рекламна цел, подплатена с тлъст чек.

  1. Защо играят само с една топка?

Всеки разумен човек би се запитал същото. Скучният (за вас) час и половина би преминал безкрайно по-забавно, ако имаше още една топка на терена. Уви, футболните фенове не мислят така.

  1. Със сигурност имаше дузпа за противниковия отбор

Да, за вас е необходимо да добавите доза вълнение, за да не заспите през телевизора. Но запалянкото да вас вероятно в този момент има нужда от дефибрилатор. Просто прехапете устни и гледайте през пръсти.

  1. България дори не участва, защо гледаш това първенство?

Трудно е за разбиране, но да гледаш Мароко срещу Иран е много важно, защото трябва да се преценят добрите и слабите места и на двата отбора. Очевидно е.

  1. Футболистите са надценени

Да, разбира се, че е така. Но това вероятно важи и за Рияна, и за Брат Пит. Оставете разговора за размера на заплатите, за стойността на всяко човешко същество и за приноса му към обществото за някой друг ден. Сега не е най-подходящото време за това.

  1. Кога ще дойде полувремето?

Тук реакциите на ответната страна биха могли да бъдат най-различни, но всичките до една неприятни за вас.

  1. Как не разбираш, че докато гледаш този мач, подпомагаш проституцията и сексуалния трафик на жени в Русия?

Един мъдър човек е казал: „Световното първенство е като хот дог. Да, със сигурност има отвратителни неща в него, но не искаш да мислиш за тях, докато ядеш, нали?“

  1. Хайде, не се ядосвай, това е само игра!

Не, мили дами, това не е игра. Това е истинска война, на живот и смърт. Не рискувайте и своя живот.

  1. Скъпи, в Москва било много красиво. Кога ще ме заведеш на екскурзия там?

Току що подписахте смъртната си присъда.

Хрумват ви и други реплики? Моля, споделете ги с нас като коментар под поста. Нека помогнем на още една жена в беда!

 

Share: