А сега накъде?

Днес ви се прави нещо, ходи ви се някъде, гледа ви се нещо, но не знаете какво. Познато ли ви е чувството? И на нас! Постоянно ни се случва. За това събрахме на едно място всички събития, които мислим,че ще ви харесат. Културната програма засега е само за София, скоро и в други градове;)

На 16.06 и 17.06 в Интер Експо Център ще се проведе Тунинг шоу

Както обещават организаторите, един силен коктейл от адреналин, сексапил и най- ексклузивните машини на България(повече от 200 автомобили и мотоциклети). Категориите са цялостен тунинг, състезателни, супер кар, офроуд и аудио. Програмата включва тест драйф и дрифт академия.

От 16.06 до 18.06 отидете на White Rabbit Festival 2018

На улица “Иван Вазов” в отсечката между улиците “6ти септември” и “Раковски”, втора поредна година заекът ще води към открития и необикновенни емоции. В сутрешните часове между 10 и 12 ч ще се организират творчески работилници за децата.

Първият ден може да се чуят Vanderley (dj set) , Pavel, Aled, Gorchakov (live), Ivo Dimchev (dj set), а през нощта- Dada disko (dj set)

На 17.06 програмата включва Bingo Symphony Orchestra (live), Clipper (dj set), 1000 names (dj set), Lex Animaux Suavages.

На 17.06 за пореден път ще се проведе Vintage Garden Party & Bazaar в градинката пред Once Upon A Time Biblioteka

На 17.06 в Музейко е Денят за най-малките.

Както всеки месец, така и този Музейко е приготвил изненади и игри за най-малките. Този път,обаче, има специална изненада – по случай Денят на бащата билетите на татковците са с 50% намаление. Момичета, изпратете децата и татковците в Музейко –  нека неделята бъде само ваша;)

На 16.06 от 16:30 Театър София ни кани да разберем как работи театърът с работилничката “Направи си театрална кукла”. Билетите за деца са 6 лв, възрастните са гратис;)

На 19.06  от 14:05 в Дома на киното може да гледата “Да обичаш Пабло”. Филмът е базиран на книгата на дългогодишната любовница на Пабло Ескобар Вирджиния Валехо- популярна журналистка и телевизионна водеща.

На 21.06 от 19 ч в Младежкия театър на Дондуков Георги Господинов се завръща в София с премиерата на книгата “Всички наши тела”.

Може да посрещнете лятото с HippieLandia Festival. За трета поредна година на 22.06 няколко сцени в парка до летище София ще има Hip- Hop, Bass, Techno, Alternative и Reggae.

Пропуснахме ли нещо? Ако чуете за друго събитие за следващата седмица, пишете в коментарите. Ще се радваме да научим за някое събитие,което сме пропуснали.

 

 

 

Share: