20 съвета как да изглеждаме по-слаби още днес

Вече е лято. Ако пролетта сте изпуснали възможността да се отървете от излишните килограми, натрупани през зимата, то ние ще ви спасим с няколко изпитани съвети от модните експерти как да изглеждате по-слаби без никакви усилия. Опитайте и ни благодарете после с един лайк : )

1. Инвестирайте в качествено оформящо бельо – всички го препоръчват и използват, защото наистина върши работа.

2. Носете дрехи, които наистина са вашият размер.

3. Купете си качествен сутиен в подходящ размер и форма и ако е необходимо се допитайте с консултантите в магазина. Повярвайте ни, един сутиен може да промени цялата ви външност.

4. Издължена линия в един цвят, например черно – най-старият трик в модата, който също върши страхотна работа. Ако не харесвате черния цвят, можете да пробвате в тъмно син цвят.

5. Вторият най-стар трик – вертикалните линии – има защо този съвет да е издържал проверката на времето.

6. В гардероба си задължително трябва да имате поне една пола-молив с висока талия и А-образна рокля с дължина малко над коляното.

6. Наблегнете на V-образното деколте за по-елегантна визия и компенсация на по-широк ханш и бедра.

7. Когато сте облечени в облекло от две части, ако полата или панталона са широки, то изберете блуза или горна част, които не са толкова свободни и обратното.

8. Избягвайте твърде широките, големи и развлечени дрехи.

9. Изберете правилната материя – памук, деним, коприна или вълнен габардин, жарсе, кашмир и всичко със спандекс.

10. Бъдете внимателни с блузи и рокли с висока талия, с които има опасност да изглеждате като бременни.

11. Комбинирайте прави, тъмносини дънки, които стигат поне няколко сантиметра под глезена с дълга риза или отворен блейзър с тесни ревери и обувки с висок ток.

12. Заменете късата жилетка до кръста с по-дълга жилетка, която допълнително да удължи визията ви.

13. По-тъмният тен на кожата също може да втали силуета – дали ще използвате спрей тен или солариум, или просто ще придобиете слънчев тен е въпрос на личен избор.

14. Носете обувки с ток, които са по-изрязани в предната част (потърсете в Google Images за Low-Cut Vamp Heels). Ако обувките са по-остри в предната част и токът им е по-тънък, това допълнително издължава визията. Ако изберете обувки с с цвета на кожата на краката ви, това допълнително ще направи краката ви също да изглеждат по-дълги.

15. Добре подбраните аксесоари могат да отвлекат вниманието от по-проблемните зони на тялото, а по-дългите гердани и колиета издължават силуета визуално. Бляскавите пръстени и гривни отвличат вниманието от горната част на ръцете към китката и пръстите. Шаловете са незаменим аксесоар.

16. Изберете внимателно чантата към тоалета си. Избягвайте много големите размери, както и много малките. Ориентирайте се към среден размер чанта с твърда структура.

17. Вдигнете косата си на висока конска опашка и открийте лицето си.

18. Работете върху правилната си стойка и походка. Вашата поза трябва да е изправена, а не прегърбена.

19. Изправете главата си и не я навеждайте прекалено надолу, за да избегнете ефекта на двойната брадичка.

20. И не забравяйте, че всяка жена е по-красива и всяка дреха стои по-добре ако е носена със самочувствие.

Share: